Contact

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van onze psychosociale hulpverleners in jouw omgeving, of doorverwezen worden door je huisarts. Voor therapeutische begeleiding hoef je beslist niet bekend te zijn met antroposofie. Namen en contactgegevens vind je op de ledenlijst van deze website.

Lid worden

Het belangrijkste instrument van de psychosociale hulpverlener is het gesprek met de cliënt, en de hulp die we de cliënt bieden om te reflecteren op het eigen voelen, denken en willen of handelen. Lid worden van BPHA kan als je een (NVAO) erkende reguliere mensgerichte HBO of universitaire opleiding voltooide. Bijvoorbeeld: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Psychologie of Pedagogiek. Daarnaast moet je (door scholing) bekend zijn met de antroposofie en de kennis daarvan toe kunnen passen in het werken met cliënten.
Wanneer jij in dit beeld herkent en je wilt je aansluiten bij BPHA, dan kun je contact opnemen met het secretariaat en/of het contactformulier hieronder in te vullen of door het aanmeldingsformulier in te vullen en per mail (naar info@bpha.nl) of post aan ons sturen.


Secretariaat:
Joanna Brückmann
Mobiel: 06 16412654
Postadres:
Waterpoort 10
3417BL Montfoort

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht